Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

ΤΕΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

2022-06-23 19:58

Το ΔΣ , ο Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας κύριος Βασίλης Τσίρος και οι συντελεστές της Ομάδας του Χολαργού  εκφράζουν την εκτίμηση στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμα χρονιά τα παιδιά τους .
Στους εξαιρετικούς προπονητές μας, για την σκληρή δουλειά που χωρίς αυτούς τα πράγματα δεν θα είχαν εξελιχθεί όπως εξελίχθηκαν
Και τέλος, σε αυτά τα υπέροχα παιδιά μας που ήταν οι πρωταγωνιστές της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς  

 

Η Φετινή χρονιά ήταν αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες χρονιές του Χολαργού  όπου κατάφερε  ύστερα από 2 δύσκολες χρονιές λόγω του covid πιο απελευθερωμένη πια πολλές σημαντικές ποδοσφαιρικές επιτυχίες.

 

Πιο αναλυτικά,

Ξεκινώντας από τη Αντρική Ομάδα του ΟΦ Χολαργού αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  καθώς κατόρθωσε να πάρει το Πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές κατά το ήμισυ και πλέον προέρχονται από τις υποδομές των Ομάδων μας.

 

Ο Άρης Χολαργού, η δεύτερη Αντρική Ομάδα του Χολαργού δυστυχώς είχε μια όχι μια τόσο καλή χρονιά αλλά σκοπός μας είναι να έχουμε μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική επερχόμενη χρονιά με μια νέα ομάδα η οποία θα απαρτίζεται στην πλειονότητα από παίχτες της Ακαδημίας μας.

   

Πολλά Συγχαρητήρια αξίζει να δώσουμε στις ομάδες που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ που για πρώτη φορά όλες οι ομάδες μας Κ18-Κ16-Κ14-Κ12 περάσαν στους ομίλους των ισχυρών . Αποκορύφωμα αυτής της επιτυχίας ήταν η Κ16 η οποία κατόρθωσε να φτάσει στις 4 καλύτερες ομάδες της Αθήνας .

 

Στο στάδιο αυτό , πολλά Συγχαρητήρια αξίζει να δώσουμε στα παιδιά που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα του Soccer link τόσο για το αγωνιστικό τους επίπεδο όσο για την διαγωγή τους σε όλη την διάρκεια της Χρονιάς τόσο στα γήπεδα όσο και έξω από αυτά.

 

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια σε όλα παιδιά που συμμετείχαν στα 2 καλοκαιρινά μας Τουρνουά σε Καρδίτσα και Ερέτρια όπου και εκεί σημείωσαν πολλές επιτυχίες.


Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλά αποτέλεσματα σε όλα τα παιδιά που έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Καλό Καλοκαίρι,

Ραντεβού το Σεπτέμβρη στα Γήπεδα