Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

Σχετικά με εμάς

 
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ είναι ένα ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έτος ιδρύσεως το 1947 από τον Μαρκ Μαρσώ . Μέλος της ΕΠΣΑ στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορίας. 
 
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος, ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ,είναι ένα ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έτος ιδρύσεως το 1966 από τον Γεώργιο Τσαγκανέλια. Μέλος της ΕΠΣΑ στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Β’ Κατηγορίας
 
Το έτος 2019 μετά από 72 χρόνια ιστορίας ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού και 52 χρόνια ο ΑΠΟ Άρης Χολαργού αποφασίσαν να πορευτούν μαζί.
Η βαριά κληρονομιά, η ιστορία των 2 ομάδων, το βάρος της φανέλας, αλλά περισσότερο οι βαριές ευθύνες των διοικήσεων μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
Μία ΕΝΩΣΗ που θα κρατάει οδηγό τις αρχές του αθλητισμού, την συμμετοχή, την ομόνοια, την ισότητα, την συνεργασία, την άμιλλα και την κοινή προσπάθεια.Αποφασίσαμε να χαράξουμε πορεία προς υγιείς συνθήκες λειτουργίας προκειμένου να διατηρηθεί το ποδοσφαιρικό δυναμικό και η πολύχρονη ποδοσφαιρική παράδοση της πόλης μας.
 
Οι Ακαδημίες του συλλόγου κάτω από μία στέγη και με την σωστή λειτουργία τους ο ξεκάθαρος στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να επανδρώνουν τις δύο αντρικές ομάδες.
 
Με τον Άρη Χολαργού να λειτουργεί ως μεταβατικό στάδιο που καλλιεργεί τα παιδιά των ακαδημίων μας παίζοντας σε μεγαλύτερο επίπεδο απο μικρή ηλικία ώστε όσοι ξεχωρίζουν να ανεβαίνουν στον Όμιλο Φιλάθλων Χολαργού.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της "οικογένειάς" μας είναι η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Στα τμήματα της Ακαδημίας μας παιδιά κάθε χρόνο αθλούνται και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, το ομαδικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

Φιλοδοξία μας, ότι όλο και περισσότεροι νέοι θα ασχοληθούν και θα αγαπήσουν το άθλημα μέσα από αυτήν την προσπάθεια, βοηθώντας τους πρωτίστως να απομακρυνθούν από τους κινδύνους της εποχής μας, αλλά παράλληλα δίνοντάς τους ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για διάκριση και εξέλιξη.
Όραμά μας είναι η δημιουργία καλών ποδοσφαιριστών αλλά και "σωστών" ανθρώπων που αύριο θα βελτιώσουν την κοινωνία μας.
Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια συλλόγου και αθλητών, οι γονείς των ακαδημιών, που έχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους την διοίκηση και την προπονητική ομάδα και τους οφείλουμε γι’ αυτό, ένα θερμό ευχαριστώ.

Τα μέλη μας είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα μας και μοιράζονται τις αξίες της συντροφικότητας, του σεβασμού, της ειλικρίνειας και της ενθάρρυνσης της υγιούς διασκέδασης.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ- Μία Πόλη – Μία Ομάδα – Η ομάδα μας!!