Soccerlink, Pre-Junior, 1ος Eυ αγωνίζεσθαι Βορείων Προαστίων: Ο.Φ. Χολαργού Ι - Soccer Academy Πεντέλη 3-2

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΟΥΝΙΔΗ

 
Κάτω από όχι και τόσο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, ο ομάδα του Χολαργού κατάφερε να κάνει την ανατροπή, στην κυριολεξία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, νικώντας την πολύ καλή ομάδα της ακαδημίας της Πεντέλης, με 3-2. 
 
Οι παίκτες μπήκαν αρκετά μουδιασμένοι μέσα στο γήπεδο και ήταν φανερή η επιρροή του χρονικού διαστήματος (άνω του ενός μηνός) από τη συμμετοχή τους σε επίσημο αγώνα. Παρ' όλο που στο οι Χολαργιώτες, με τον Γ. Μπίνα, άνοιξαν το σκορ 1-0, δεν κατάφεραν να το χαρούν, αφού από μια ολιγωρία  της άμυνας ήρθε η ισοφάριση (1-1) μόλις στο 4' του αγώνα. Σαν να μην έφτανε αυτό, η αμηχανία και η έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών, οδήγησε και σε δεύτερο γκολ της αντίπαλης ομάδας, γράφοντας στο 13'  το 1-2. Από εκεί και μετά οι Χολαργιώτες, επηρεασμένοι και από το γεγονός ότι δεν τους «έβγαινε» καμία φάση, ήταν σαν χαμένοι μέσα στο γήπεδο. Οσα σχήματα παικτών και να δοκιμάστηκαν δεν κατάφεραν να «ξυπνήσουν» την ομάδα που όλοι μας ξέρουμε. Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ, έχοντας χάσει μερικές, όχι κλασικές, ευκαιρίες για γκολ. 
Στο 2ο ημίχρονο, συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση, με τους παίκτες να μετακινούνται στο γήπεδο σαν ζαλισμένοι. Για καλή τους τύχη, η άμυνα δούλεψε καλά και δεν άφησαν τους αντιπάλους να σκοράρουν ξανά. Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε σε όλο το 2ο ημίχρονο, όπου τελικά στο τελευταίο πεντάλεπτο, φάνηκε να ξυπνάει από τον λήθαργο η ομάδα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 46', με ένα κοντινό πλασέ του Γ. Μπίνα, μετά από σθεναρή απόκρουση του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας. Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε αρκετά ως λύτρωση των προσπαθειών των παικτών και από τους γονείς, οι οποίοι είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και εμψύχωναν τις προσπάθειες των παιδιών. Στα τελευταία λεπτά είδαμε πράγματι την ομάδα που όλοι ξέρουμε, η οποία προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Οπως είναι γνωστό «ο αγώνας τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή», και με μια φοβερή εκτέλεση ενός φάουλ εκτός περιοχής από τον Α. Κουτουνίδη, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (50'), πήρε η ομάδα μας την νίκη (3-2).  
Ηταν ένας πολύ καλός και εκπαιδευτικός παράλληλα, για τους παίκτες, αγώνας, με την καλύτερη μέχρι τώρα αντίπαλο ομάδα του ομίλου. 
Στον αγωνιστικό χώρο συμμετείχαν οι: Ηλ. Καλαντζάκος, Γ. Μπίνας (2' & 46’), Α. Κουτουνίδης (50'), Π. Πήλιουρης, Ι. Αγορίτσας, Α. Σοφρονάς, Α. Μαραγκός, Αν. Πήλιουρης. Ι. Ζαπαντιώτης.
Επόμενος αγώνας του Ο.Φ. Χολαργού εκτός έδρας με την Ακαδημία του DEREE (DEREE ATHLETIC CLUB).