Soccerlink, Παιδικό: Ο.Φ. Χολαργού-Νικητές Ανθούσας 1-3
Την ήττα γνώρισαν οι Παίδες του Ο.Φ. Χολαργού με 1-3, στον εξ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής του τουρνουά Soccerlink, από τους Νικητές Ανθούσας, σε ένα ματς το οποίο κοουτσάρισε ο Σ. Βλαχάκης.
Στο α' ημίχρονο οι Χολαργιώτες ήταν πολύ καλοί. Προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Ηλ. Νικολάου και έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Στο β' ημίχρονο λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης και χωρίς "πάγκο" (11 παίκτες παρουσιάστηκαν) βγήκε κούραση και ο αντίπαλος νίκησε με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Σ. Βλαχάκης δήλωσε: "Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους. Το προσπάθησαν πάρα πολύ για ένα ημίχρονο. Είμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε αν είμασταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων να έχουμε περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά κουράστηκαν και βρήκε ο αντίπαλος περισσότερους χώρους κυρίως στην πλάτη της άμυνάς μας και μας έκανε τη ζημιά. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι όλα τα παιδιά παρ' όλο που δεν υπήρχαν αλλαγές για να πάρουν ανάσες ήταν πολύ μαχητικά, έτρεχαν και μάρκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό".
Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Χριστοφιλόπουλος, Μάντζιος, Νικολάου, Λουσίδης, Πέικος, Χαραλαμπόπουλος, Καλλίθρακας, Καλογερόπουλος Θ., Μπεκιάρης, Φεραδούρος, Τσαμαντιώτης.