Φιλικός αγώνας των Junior (Γ. Φελλάς), εορταστικού χαρακτήρα ΑΕΚ-Ο.Φ. Χολαργού 8-0

2015-12-29 18:39

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛΗ

Σε φιλικό αγώνα εορταστικού (λόγω των ημερών) χαρακτήρα, χθες το μεσημέρι στη Φυλή, το αγωνιστικό τμήμα junior της ΑΕΚ, κέρδισε το αντίστοιχο τμήμα του Ο.Φ. Χολαργού με 8-0.
Το παιχνίδι βέβαια δεν αντέχει σε λεπτομερή κριτική, αφού από τις πρώτες μπαλλιές, ήταν φανερό ότι η ομάδα μας ήταν εμφανώς «τρακαρισμένη» από το όνομα του αντιπάλου, οι παίκτες μας ήταν πολύ στατικοί, διστακτικοί να πάρουν πρωτοβουλίες και μοιραία «παρέδωσαν τα όπλα» νωρίς, αντί να παίξουν με τον τρόπο που μας έχουν συνηθίσει εδώ και καιρό.
Οι δύο κατ’ ανάγκη τερματοφύλακες του Ο.Φ. (Μπριλάκης και Ρωμανός, αφού πάλι έλειπε ο βασικός μας τερματοφύλακας) κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο (και όχι η πραγματική διαφορά δυναμικότητας) ήταν τέτοια, που αιτιολογεί τη μεγάλη διαφορά στο σκορ.
Τελικά, αυτό το παιχνίδι ίσως αποδειχτεί πολύ πιο χρήσιμο, από πολλές εύκολες νίκες που έχουν κάνει φέτος σε φιλικά ή και επίσημα παιχνίδια οι παίκτες του Ο.Φ. Χολαργού, αφού πέραν της εμπειρίας του να παίξουν απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο, θα πρέπει να κατάλαβαν τη σημασία που έχει να προσπαθούν πάντα (ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου), να μην «χαρίζουν» ούτε μία μπάλα στον αντίπαλο, να αλληλοβοηθούνται μέσα στο παιχνίδι και να δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους ώς το τελευταίο σφύριγμα!