ΕΠΣΑ Παίδων: Χολαργός-Αγ. Παρασκευή 1-3

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση το παιδικό του Ο.Φ. Χολαργού ηττήθηκε με 1-3 από την αντίστοιχη ομάδα της Αγ. Παρασκευής,για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ στον 2ο Ομιλο.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Χολαργού μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πίεσε τον αντίπαλο ψηλά. Το γκολ έμοιαζε να είναι θέμα χρόνου αλλά στην πρώτη αξιόλογη επίθεσή της, η Αγ. Παρασκευή προηγήθηκε με πλασέ του Κούτσια στην κενή εστία, ύστερα από συνολική αδράνεια της άμυνας του Χολαργού που παρατηρούσε τους αντιπάλους να αλλάζουν πάσες, χωρίς να μαρκάρει αποτελεσματικά.

Το γκολ λειτούργησε, όπως και με τον Αρη Χολαργού, θετικά πάνω στην ομάδα, που βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, με προσωπική προσπάθεια του καλύτερου παίκτη της ομάδας σε όλο τον αγώνα, του Κλέιντι Ντελιλάι. Δυστυχώς όμως, η άμυνα δεν ήταν σε καλή μέρα και το 1-1 έγινε σε 5 λεπτά 1-3, με αυτογκόλ του Μάντζιου και κεφαλιά του Σαχλίκη που πήδηξε ολομόναχος ανάμεσα σε 5 αμυντικούς έπειτα από κόρνερ του Σώκου.

Οι παρατηρήσεις του προπονητή Λεωνίδα Μαρίνου στην ανάπαυλα δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα, οι αλλαγές έγιναν σχετικά γρήγορα, ώστε να χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες και το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από το δεύτερο ημίχρονο είναι η εκπληκτική ευκαιρία της Αγ. Παρασκευής με τον Σώκο να αστοχεί μπροστά σε κενή εστία και το χαμένο τετ-α-τετ του Αλ. Στρατάκου λίγο πριν από το τέλος του αγώνα που αν γινόταν γκολ θα έδινε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές πάντως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Επόμενο παιχνίδι την Μεγάλη Τρίτη με αντίπαλο τον Τριφυλλιακό που είναι τυπικά γηπεδούχος στο Νταμάρι.