ΕΠΣΑ Νέων 22η αγωνιστική: Χολαργός-Αγ. Παρασκευή 3-0

Ο Χολαργός πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση ιδίως στο Β' ημίχρονο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ Νέων, απέναντι στην Αγ. Παρασκευή. Ματς που ξεκίνησε κάπως νωθρά για τους Χολαργιώτες είχαν όμως τον έλεγχο και κατέληξαν σε ένα πανεύκολο απόγευμα με την υπέροχη εμφάνισή τους. Μία εμφάνιση ειδικά στο Β' ημίχρονο με συνολικά 23 τελικές εντός εστίας και τρία γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο από τους Σ. Ακάσογλου (2) και Μ. Σταμπουλή.

Στο Α' ημίχρονο έγινε παιχνίδι με λίγες φάσεις και κυρίως με πολλές μονομαχίες στο κέντρο. Ο Χολαργός προσπάθησε να επιτεθεί από τα πλάγια χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Στο Β' ημίχρονο οι Χολαργιώτες ήταν καταιγιστικοί με πάρα πολλές τελικές εντός εστίας και τρία πανέμορφα γκολ μέσα από πολύ ωραίους συνδυασμούς. Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Σ. Ακάσογλου (47') με ασίστ του Μ. Σταμπουλή, το δεύτερο ο Μ. Σταμπουλής (57') με ασίστ -με τακουνάκι- του Σ. Ακάσογλου και το τρίτο ωραία εκτέλεση φάουλ του Β. Καλαντζή (62') στο δεύτερο δοκάρι και σκαστή κεφαλιά του Σ. Ακάσογλου.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας των Νέων του Ο.Φ. Χολαργού, Σ. Βλαχάκης είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που μας πρόσφεραν. Ηταν πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε αυτή τη φορά και με νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση απ' όλους τους παίκτες με κορυφαίους σε απόδοση σ' αυτό το ματς τους Σ. Ακάσογλου και Μ. Σταμπουλή".

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Κυρ. Γεωργιάδης, ο οποίος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας.

Ο.Φ. Χολαργού: 1. Χρόνης (50' Αγραφιώτης), 2. Χριστοφόρου, 3. Γιώτης (62' Στρατάκος Στ.), 4. Κανδυλάκης, 5. Μανιώτης, 6. Καλαντζής, 7. Καρράς (67' Καναβός), 8. Καταιβάτης, 9. Ακάσογλου (67' Σεφέρι), 10. Τσανούλας (50' Σταμπουλής), 11. Στρατάκος Π. (65' Mέξης).