3η συνεχόμενη νίκη των Junior 1 στο τουρνουά Ζωγράφου

2014-11-10 12:33


Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛΗ

Την 3η τους νίκη σε 4 αγώνες πέτυχαν τα παιδιά του Γ. Φελλά, για το τουρνουά Ζωγράφου! Νίκησαν με 3-1 εκτός έδρας (στο Γουδί), την γηπεδούχο ομάδα του Π.Ο. Αγ. Θωμά.

Ήταν μία μάλλον αγχωτική νίκη, αφού το 3ο γκολ, μπήκε από τον Κ. Καράπαπα με προβολή, λίγο πριν από τη λήξη, δίνοντας ανάσες σε στους... φιλάθλους γονείς που αγωνιούσαν!!!!!!
Παίζοντας αρκετά καλά (κυρίως στο πρώτο μέρος), ο Ο.Φ. Χολαργού προηγήθηκε 1-0 νωρίς, με γκολ του Μ. Προφίλη, ύστερα από πολύ όμορφη συλλογική προσπάθεια και ασίστ της Ιφιγ. Μπίλλιου.
Συνεχίσε να έχει την πρωτοβουλία και να "κάνει" (αλλά να μην τελειώνει) φάσεις, αλλά σε μία επιθετική προσπάθεια (από τις λιγοστές) των αντιπάλων και σε μία σύγχυση στην περιοχή του, δεχτήκε την ισοφάριση.
Τα παιδιά του Ο.Φ. Χολαργού αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν γρήγορα να κάνουν το 2-1 και πάλι από συλλογική προσπάθεια και τελείωμα από τον Γ. Φεραδούρο.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε σε λιγότερο έντονους ρυθμούς, με την ομάδα των Χολαργιωτών να ελέγχει και να δημιουργεί αλλά να μην τελειώνει φάσεις και πότε πότε να κινδυνεύει μέχρι το τρίτο γκολ και τη λήξη του παιχνιδιού.