Στον 7ο ουρανό οι Παίδες!!!

Είναι μια υπέροχη μέρα για τις ακαδημίες του Ο.Φ. Χολαργού καθώς για πρώτη φορά το Παιδικό Τμήμα κατάφερε να περάσει τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, στην επόμενη φάση των "16" καλύτερων ομάδων της Αθήνας.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά καθώς στο 7ο λεπτό ο Ν. Μπίλλιος, έπειτα από προσωπική ενέργεια του Σ. Ακάσογλου, έγραψε το 1-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη καθώς η ομάδα μας πίεσε ψηλά και κατάφερε στο 20' να κάνει πάλι με τον Ν. Μπίλλιο το 2-0. Η μαχητικότητα, το πάθος αλλά και η τακτική λειτούργησαν και στο 2ο ημίχρονο στον ανώτερο βαθμό και έτσι φυσιολογικά τελείωσε η σπουδαία αυτή αναμέτρηση με τελικό σκορ 2-0.

Η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα όπως με το δοκάρι του Πασουμίδη από απευθείας χτύπημα φάουλ!

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για το ήθος και την ένταση που διεκδίκησαν το αποτέλεσμα. Ο προπονητής Π. Καγκαράκης, στο τέλος του αγώνα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και τόνισε στα παιδιά το πόσο υπερήφανος είναι για την προσπάθειά τους.

Συνεχίζουμε σαν δεύτεροι πλέον σε ένα παιχνίδι γοήτρου την επόμενη αγωνιστική με τον Αρη Χολαργού. Πολλά μπράβο παιδιά και συνεχίζουμε έτσι μέχρι το τέλος.