Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

Σκόνταψε... ο Χολαργός 2-2 στην έδρα του!!!

2014-01-11 18:29

Δύο φορές προηγήθηκε ο Θρίαμβος στον Χολαργό αλλά και δύο φορές απάντησαν οι γηπεδούχοι!!! Κακό ποιοτικά το ματς σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο όπου μοιραία η δύναμη ήταν κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού και εκεί οι ομάδες τα έδωσαν όλα. Ο Θρίαμβος προηγήθηκε με πέναλτι του Υφαντή αλλά ο Σγαντζός απάντησε έπειτα από δύο λεπτά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Υφαντής, μετά από ολιγωρία της άμυνας των Χολαργιωτών, έκανε το 1-2 και έτσι πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια στο τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Χολαργός πίεσε με σέντρες μιας και το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για να μπει η μπάλα κάτω και έτσι έφτασε στην ισοφάριση με τον επανεμφανισθέντα Ξηντάρα στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από μία αποβολή λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Εννέα αγώνες χωρίς ήττα συμπλήρωσε ο Χολαργός και ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με το Χαϊδάρι το επόμενο Σάββατο, και πάλι στο γήπεδο "Μ. Μαρσώ". Πάμε γερά Χολαργάρα!!! Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα!!!