Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

Πρώτη ήττα των Νέων του Ο.Φ. Χολαργού στην ΕΠΣΑ...

2013-11-02 13:45

Του ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΡΑΤΑΚΟΥ

Στο Α΄ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε μουδιασμένη με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις κακή ανάπτυξη, κάτι που επέτρεψε σε μια απλά καλή Αγ. Παρασκευή να έχει τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να μπορεί όμως να κάνει καμία αξιόλογη ευκαιρία.

Στο Β΄ημίχρονο με τις αλλαγές η ομάδα μεταμορφώθηκε, πίεσε και έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία με τον Λιακατά που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

Μέχρι εκείνη τη στιγμή τα λάθη του διαιτητικου τρίο δεν επηρέαζαν τον αγώνα και γι΄ αυτό αντιμετωπίζονταν με επιείκεια, με δεδομένο ότι ο διαιτητής ήταν γυναίκα εμφανώς τρακαρισμένη και άπειρη.  

Οταν όμως από κόρνερ που έδωσε, χωρίς να έχει βγει η μπάλα, μπήκε απευθείας γκολ, τα πράγματα σοβάρεψαν.

Παρ' ολ' αυτά η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να πιέζει και να χάνει άλλες δύο κραυγαλέες ευκαιρίες με σουτ που έφυγαν άουτ, εκεί όμως σε μια βαθιά μπαλιά έλαμψε πάλι το άστρο της διαιτητού που με επιφύτηση του Αγίου Πνεύματος, σε τάκλιν του επιθετικού της Αγ. Παρασκευής να προλάβει την μπάλα (κάτι που δεν κατάφερε) έδωσε πέναλτι. Ηταν προφανές ότι όχι μόνο δεν ήξερε τι να σφυρίξει (ευτυχώς τη βοηθούσαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Αγ. Παρασκευής), πιθανότατα δεν είχε παρακολουθήσει ποδόσφαιρο ούτε στην τηλεόραση.