Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

ΠΑΘΟΣ και ΔΙΑΘΕΣΗ για ωραίο ποδόσφαιρο από το Παιδικό της ΕΠΣΑ!!!

2013-11-30 21:25

Υπό την απειλή της βροχής, το πρωί του Σαββάτου η ομάδα των παίδων του Ο.Φ. Χολαργού αντιμετώπισε στα Βριλήσσια την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τετ α τετ που -ευτυχώς για τους Χολαργιώτες- κατέληξε στο δοκάρι.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων, με τον Χολαργό να παίζει συντεταγμένα, ομαδικά, με όρεξη, μυαλό και χωρίς περιττές ενέργειες. Αυτό είχε σαν συνέπεια σε ένα φάουλ από δεξιά να πεταχτεί ο Σ. Ακάσογλου μπροστά στον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του να περάσει ψηλά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές, η ομάδα πήρε περισσότερο αέρα και άρχισε να δημιουργεί φάσεις μπροστά στην εστία του Α.Ο. Βριλησσίων. Σε μια από αυτές ο Ακάσογλου με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, όπου καραδοκούσε ο Π. Στρατάκος που στόπαρε, πλάσαρε και έτσι έγινε το  τελικό 0-1.
Στη συνέχεια, με τα Βριλήσσια να τα έχουν λίγο χαμένα, οι Χολαργιώτες έδειξαν την ανωτερότητά τους. Εχασαν 2-3 ευκαιρίες και πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Ακάσογλου Σ., που όμως (μόνο) ο διαιτητής (που γενικότερα δεν ήταν κακός) το είδε offside. Γενικά η ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού έπαιξε με πάθος και πάνω απ' όλα διάθεση για ωραίο ποδόσφαιρο κάτι το οποίο ικανοποίησε του φιλάθλους.