Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

Με το δεξί στο νέο έτος ο Χολαργός!!!

2014-01-04 19:12

Με νίκη έκλεισε ο πρώτος γύρος και έτσι ξεκίνησε ο καινούργιος χρόνος για την ομάδα του Χολαργού. Απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα που ήρθε στο γήπεδο "Μαρσώ" να φυλάξει τα νότα της, οι Χολαργιώτες μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν στον κακό αγωνιστικό χώρο. Στο 18' και μετά από ενέργεια και σέντρα του Λαγού ο Θεοφάνους έκανε το 1-0. Σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν μακρινές σέντρες και γεμίσματα χωρίς να προσπαθήσουν να παίξουν στρωτά. Σε μια από αυτές τις σέντρες και από λάθος υπολογισμό του Νικολάου ήρθε η ισοφάριση από τον Κουτσοκώστα στο 60'. Η είσοδος του Σπυρόπουλου σε θέση φορ έφερε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στα καρέ των φιλοξενούμενων για να φτάσουμε στο 75' όταν σε φάουλ του Σγαντζού και κεφαλιά-πάσα του Τζέλη ο προωθημένος Στεργιάκος με πλασέ λύτρωσε τους γηπεδούχους που δεν κινδύνεψαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη σε επτά ματς (και η ισοπαλία με τον πρώτο Χαραυγιακό εκτός έδρας) που φέρνει την ομάδα του Χολαργού σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Ακολουθούν δύο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδια με Θρίαμβο και Χαϊδάρι που θα κρίνουν πολλά όσον αφορά την κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο. Μπράβο σε όλους τους παίκτες του Χολαργού!!!

Η σύνθεση του Χολαργού: Νικολάου, Λυράς, Χάλος, Στεργιάκος, Τζανετής, Ρίζος, Θύμιος (Σπυρόπουλος), Τζέλης, Λαγός (Μαλτέζος Τηλ.), Σγαντζός (Ζώης), Θεοφάνους. Την 18άδα συμπλήρωσαν οι Ψάλλας, Ξηντάρας, Ξάνθος Πασχ., Ξάνθος Δημ.