Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

Εξαιρετική νίκη των Νέων με 2-4 τον Παράδεισο Αμαρουσίου...

2013-12-02 00:35

Η ομάδα των Νέων του Ο.Φ. Χολαργού πέτυχε μία σπουδαία, εκτός έδρας, νίκη με 2-4, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, απέναντι στον Παράδεισο Αμαρουσίου, σε ένα ματς γεμάτο αγωνία και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και ένα γήπεδο ιδιαίτερα μικρό για τα δεδομένα της ομάδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους Χολαργιώτες αφού πριν συμπληρωθούν 5 λεπτά παιχνιδιού ο Λιακατάς με σουτ κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παράδεισου. Δεν κράτησε όμως για πολύ η χαρά των παικτών του Χολαργού αφού μετά από ένα λάθος και ένα αυτογκόλ τους οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στην αρχή του β' ημιχρόνου ένα γρήγορο γκολ του Καμπέρι έφερε τους Χολαργιώτες "στα ίσια" με τους γηπεδούχους (2-2). Αυτό είχε σαν συνέπεια να ανεβεί η ψυχολογία των παικτών του Χολαργού και να πιστέψουν ότι μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι. Ετσι, μετά από ανατροπή του Στρατάκου Στ. από τον τερματοφύλακα του Παραδείσου κλήθηκε ο Σταμπουλής Μ. να εκτελέσει το πέναλτι πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της αναμέτρησης και φέρνοντας τους Χολαργιώτες μπροστά στο σκορ οι οποίοι ασταμάτητοι και γεμάτοι αισιοδοξία και σιγουριά για τη συνέχεια κατάφεραν να πετύχουν το τέταρτο και τελευταίο γκολ της συνάντησης με ωραία κεφαλιά του Κούτρη Κ. ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.