Ενταση και πάθος των Παμπαίδων στο Soccelrink

2014-11-11 23:42

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Καλή εμφάνιση και πάθος στο 2ο ημίχρονο έφεραν την ισοπαλία για τους Παμπαίδες του Ν. Βασιλάκη. Η ομάδα του Χολαργού αιφνιδιάστηκε αφού δέχτηκε δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο από μακρινά σουτ. Η ομάδα πάλεψε και πριν από τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, σε φάση διαρκείας στα καρέ των αντιπάλων, ύστερα από ασίστ του Στ. Παραθύρα, ο Β. Μάντζιος έκανε το 1-2 με κοντινό και έξυπνο πλάσε.

Στο 2ο ημίχρονο η πίεση συνεχίστηκε και έφερε καρπούς οδηγώντας σε λάθος των αμυντικών του ΟΣΦΠ Χαλανδρίου με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση (2-2) από τον Α. Ελ Ανσάρι, με ψυχραιμία, σκοράροντας στην κενή εστία. Η ομάδα των Χολαργιωτών θα μπορούσε να φύγει νικήτρια αφού 5 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα χάθηκε μοναδική ευκαιρία μετά από επέλαση, από τη δεξιά πλευρά, του Α. Ελ Ανσάρι, ο οποίος ξεπέρασε όλους τους αντιπάλους και γυρίζοντας την μπάλα, αυτή πέρασε μπροστά από τρεις παίκτες του Χολαργού, οι οποίοι δεν κατάφεραν να την "σπρώξουν" στα δίχτυα.

Περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ο.Φ. Χολαργού, M. Σμύρη, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε τραυματισμένος.