Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

Toυρνουά ποδοσφαίρου ΚΕΑ Εvents 2017

2017-05-30 19:33


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η προγραμματισμένη αθλητική δραστηριότητα των τμημάτων Pre-Junior, Junior και Παμπαιδικού σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Σ. Κέας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η πολυμελής αποστολή, 50 παιδιά (αθλητές αλλά και αδέλφια αυτών) και 47 συνοδοί (προπονητές, υπεύθυνοι τμημάτων και γονείς), παρουσία και του κ. Πάρη Καλαϊτζάκη από τη διοίκηση της ομάδας, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία του, έφτασε ακτοπλοϊκά στο λιμάνι της Κέας και στη συνέχεια με πούλμαν των διοργανωτών, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του KEA EVENTS.

Ακολούθησαν 3 αγώνες μεταξύ των αντίστοιχων ομάδων Pre-Junior, Junior και Παμπαιδικού του Αθλητικού Συλλόγου Κέας με αυτές του Χολαργού. Ο απολογισμός για τους Χολαργιώτες, ήταν 2 νίκες και μία ήττα.

Ευχαριστούμε πολύ, όλους τους γονείς για την συμβολή τους, με την παρουσία τους, αλλά και για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση.

Δυστυχώς, οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να απολαύσουν γονείς και παιδιά τις όμορφες εγκαταστάσεις του KEA EVENTS και τη χρήση της πισίνας του. Παρ' όλ'  αυτά ήταν μια όμορφη παρένθεση, στην καθημερινότητά και βέβαια ο Ο.Φ. Χολαργού ευχαριστεί κυρίως τον Α.Σ. Κέας για την άψογη και ζεστή φιλοξενία!