Νίκη για τους Νέους του Ο.Φ. Χολαργού στο τοπικό ντέρμπι με τον Αρη Χολαργού

2016-11-26 18:43

Με ένα γκολ του Κλέιντι Ντελιλάι στο πρώτο λεπτό του αγώνα η ομάδα του Χολαργού πήρε πολύτιμη νίκη με 0-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, που την έφερε στην 6η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, απέναντι στον γειτονικό Αρη Χολαργού. Μια δύσκολη και αρκετά αγχωτική νίκη από τη μια, αλλά παράλληλα και νίκη ψυχολογίας, ουσίας και γοήτρου.

Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα, με το πρώτο να ανήκει στον Ο.Φ. Χολαργού και το δεύτερο στον Αρη Χολαργού. Σε γενικές γραμμές ο Χολαργός παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες πάλεψε και τελικά άξιζε τη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς.

Η ομάδα του Ο.Φ. κρατάει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζει τη δύσκολη προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα πολύ θετικά του αγώνα η επάνοδος του Αργυρόπουλου ύστερα από πολύμηνη απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Σαμαράς, Χριστοφιλόπουλος, Λουσίδης, Γιώτης, Γαλανάκης, Κασνέτσι, Στρατάκος Π., Μπακόπουλος, Μπίλλιος, Ακάσογλου, Ντελιλάι, Γκλιάτης, Κατσαρός, Αργυρόπουλος.