Νίκη του Παιδικού 2-0 επί του Ατρέα Α.F.C. στο Soccerlink

2016-11-14 19:09


Νέα νίκη για το Παιδικό τμήμα του Ο.Φ. Χολαργού στο Soccerlink, την Κυριακή 13/11, αυτή τη φορά επί της ομάδας Ατρέας A.F.C. των ακαδημιών της Arsenal με 2-0.

Περίεργο παιχνίδι λόγω των δυσκολιών στη μετακίνηση εξαιτίας του Μαραθωνίου. Παιχνίδι 8 εναντίον 8 από περιοχή σε περιοχή, με μικρότερες εστίες, στο α' ημίχρονο και σκορ 0-0 μιας και οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό παικτών.

Στο β' ημίχρονο οι αντίπαλοι έγιναν 10!!! Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε όλο το γήπεδο αυτή τη φορά και οι Χολαργιώτες πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ με τους Β. Μάντζιο και Κ. Μάνθο, καθάρισαν το ματς και διατήρησαν το αήττητο στον όμιλο.

Τα παιδιά του Ο.Φ. Χολαργού αφιέρωσαν τη νίκη στο συμπαίκτη τους Μιχάλη Μπαξεβανάκη ο οποίος την Πέμπτη υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας  και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Παίδων".

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Κώνστας, Ράπτης, Γιαννόπουλος, Κεφάλας, Στρατάκος Χρ., Τσαμαντιώτης, Παρασκευάς, Μαστροθεόδωρος, Σμύρης, Μάνθος, Μάντζιος, Κρίστο.