Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού & Άρης Χολαργού

Holargos FC

Ζακύνθου & Φανερωμένης
Χολαργός , 15562

2106514734
fcholargos@gmail.com

Ετήσιος χορός της Ακαδημίας του συλλόγου στο εξοχικό κέντρο "Ο Χρήστος"

2019-02-15 00:00

Ο χορός της Ακαδημίας του ΟΦ Χολαργού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο Εξοχικό Κέντρο «Ο Χρήστος» (Δουκίσσης Πλακεντίας 34, Χαλάνδρι) με ζωντανή μουσική.

Tα μενού της εκδήλωσης, είναι τα ακόλουθα:

Ενηλίκων: 3 ορεκτικά (λουκάνικο, τυροκροκέτα, κολοκυθάκια τηγανιτά - ατομικά), σαλάτα εποχής (λάχανο άσπρο-κόκκινο, καρότο - ανά 3 άτομα), Κυρίως πιάτο επιλογής (χοιρινή μπριζόλα ή Σνίτσελ ή κοτόπουλο φιλέτο, με πατάτες ή ρύζι-αρακά-καρότο, ή μερίδα μπιφτέκια Χρήστος με ντομάτα), Φρούτο εποχής (πορτοκάλι, μπανάνα & μήλο – ανά 4 άτομα)

Παιδικό: 1 καλαμάκι κοτόπουλο και 1 καλαμάκι μπιφτέκι, με πατάτες, τζατζίκι και τυροκροκέτα, ατομική σαλάτα (αγγούρι-ντομάτα)

Απεριόριστη κατανάλωση σε νερά, αναψυκτικά και λευκό & κόκκινο κρασί. Υπάρχει χρέωση στη κατανάλωση μπύρας ή άλλου ποτού.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Η λίστα με τα δώρα της λαχειοφόρου βρίσκεται  εδώ. (Ενημερώνεται συνέχεια)

Νηστίσιμο γεύμα: Για όσους ενδιαφέρονται το νηστίσιμο γεύμα περιλαμβάνει νηστίσιμα ορεκτικά (φάβα, φλωρίνης κολοκύθια), σαλάτα εποχής (όπως παραπάνω) και για κυρίως πιάτο καλαμαράκια τηγανητά με τηγανιτές πατάτες και φρούτο εποχής (όπως παραπάνω)

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ενημέρωση στη γραμματεία για τον αριθμό των μερίδων με νηστίσιμο γεύμα ώστε να έχει το μαγαζί την απαραίτητη ποσότητα.)

Προσκλήσεις για τον χορό, αλλά και λαχνούς για τη λαχειοφόρο μπορείτε να προμηθεύεστε από την Δευτέρα 18/2 από τη γραμματεία, τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων. Ενημερωθείτε για λεπτομέρειες του χορού και παρακολουθείτε τη λίστα δώρων η οποία καθημερινά θα αναπροσαρμόζεται με νέα δώρα για τη λαχειοφόρο.