Αντρίκια ανατροπή... άτυχοι στα πέναλτι....

2014-04-26 15:29

Σε ένα ματς νοκ άουτ που θα έκρινε τη συμμετοχή του Χολαργού στον τελικό οι Παίδες μπήκαν λίγο μουδιασμένα και δέχτηκαν δύο γκολ σε διάστημα 3 λεπτών. Το ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα των Χολαργιωτών να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο αυτή του Χολαργού. Με τρομερό πάθος, συγκέντρωση και θράσος κατάφερε με μια πολύ όμορφη κεφαλιά του Σ. Ακάσογλου να μειώσει σε 2-1 έπειτα από σέντρα του Σπ. Καρρά. Προηγουμένως θα μπορούσαν οι Παίδες του Χολαργού να είχαν κάνει το 2-1 όταν ο Γ. Πασουμίδης αστόχησε από τα 11 βήματα. Οι Χολαργιώτες είχαν κλείσει τον Ατταλο στο μισό γήπεδο και λίγες στιγμές πριν από τη λήξη του αγώνα ο Σ. Ακάσογλου και πάλι ευστόχησε από τα 11 βήματα οδηγώντας το παιχνίδι στα πέναλτι. Η ομάδα του Χολαργού στην τυχερή αυτή διαδικασία ηττήθηκε με 5-3 (τα πέναλτι πέτυχαν οι Σ. Ακάσογλου, Β. Καλαντζής, Τ. Τσανούλας).

Πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Χολαργού και στον προπονητή τους Παναγιώτη Καγκαράκη για τη σπουδαία ανατροπή και για τη συνολική εντυπωσιακή πορεία τους.